- 12 آبان 1404 پزشک خانواده، مسیر تحول نظام سلامت و بازتعریف رابطه مردم با نظام بهداشتی کشور
- 11 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 11 آبان 1404 پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
پلمب نانوایی متخلف در لنگرود به دلیل تکرار تخلفات بهداشت
یک واحد نانوایی سنتی به دلیل تکرار تخلفات و عدم رفع نواقص بهداشتی، با دستور مقام قضایی و اقدام کارشناسان واحد بهداشت محیط، پلمب شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وبدا)؛در راستای حفظ سلامت شهروندان و نظارت مستمر بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، کارشناسان بهداشت محیط شهرستان لنگرود طی بازدیدهای دورهای، این نانوایی را به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشت فردی، نظافت محیط کار و شرایط نگهداری مواد اولیه، به مراجع ذیصلاح معرفی کردند.
پس از اخطارهای مکرر و عدم اصلاح وضعیت، در نهایت این واحد صنفی با هماهنگی اداره اماکن عمومی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلمب شد.
مسئولان بهداشت محیط شهرستان تأکید کردند: هدف از این اقدامات، صرفاً برخورد تنبیهی نیست، بلکه حفاظت از سلامت عمومی و ارتقای سطح بهداشت در اماکن تهیه مواد غذایی است. نظارتهای بهداشتی با جدیت ادامه خواهد داشت و با متخلفان برابر قانون برخورد میشود.

نظر دهید